Veze i odnosi

Poznati glumački par razveo bi se i da se ona nije pojavila: Bred nije mogao to da podnese

Iako su za njihov razlaz mnogi okrivili glumicu, poznati glumački par razveo bi se i da se ona nije pojavila u životu glumca.

Utorak, 23.07.2019.

15:32

Izvor: mirror.co.uk, super zena

Poznati glumački par razveo bi se i da se ona nije pojavila: Bred nije mogao to da podnese
Foto: Getty/Kevin Winter

Podeli:

Tako bar kažu izvori bivših supružnika Bred Pita i Dženifer Aniston, koji su upoznati sa njihovim odnosom i tvrde da bi se oni svakako rastali i bez Bredovljeve afere sa glumicom Anđelinom Džoli.

Iako javnost i prijatelji Dženifer Aniston smatraju da je romansa Bred Pita sa Anđelinom Džoli uzrok razlaza Dženifer i Breda, zapravo je njihovom braku došao kraj mnogo pre afere, koja je samo doprinela da se supružnici brže rastanu.

Odnos dvoje slavnih glumaca doveden je u pitanje onog trenutka kada je Dženifer bila uspešnija i bolja od njega u poslu. Bred je bio jedna od najvećih zvezda Holivuda, ali kada je njegova tadašnja supruga Dženifer doživela uspeh u karijeri nakon snimanja poslednje sezone serije "Prijatelji", Bred se tom činjenicom i nije baš oduševio.

Foto: Getty/Dimitrios Kambouris

Zbog sume od milion dolara po snimljenoj epizodi, koliko je Dženifer dobijala, Bred se osećao inferiorno, pa je prestao da prati suprugu na crvenom tepihu i da je podržava u radu.

Glumac je nedavno izjavio da mu život sa Dženifer i nije bio tako zanimljiv, kao životi junaka koje je glumio, ali da su oboje krivi za to.

S obzirom na ovakvu situaciju, Anđelina je samo ubrzala njihov razvod, koji bi se svakako dogodio, samo je bilo pitanje trenutka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.