Veze i odnosi

Zvezda filma "Osvetnici" pokazala verenički prsten vredan 450.000 dolara

Glumica Skarlet Johanson pokazala je fanovima i javnosti svoj skupoceni verenički prsten, nedugo nakon što se verila sa glumcem i scenaristom Kolinom Džostom.

Četvrtak, 25.07.2019.

11:03

Izvor: super zena

Zvezda filma
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez

Podeli:

Skarlet je u vezi sa Kolinom od 2017. godine, a poznati par se verio u maju ove godine. Glumica je najavljujući snimanje filma "Black Widow", u kojem će igrati glavnu ulogu, pokazala veoma skup verenički prsten.

Prsten je bilo nemoguće ne primetiti jer je vrlo upadljiv, kako oblikom i dizajnom, tako i bojom. Prsten je neuobičajen za priliku kao što je veridba jer nije ni nalik klasičnom prstenju koje se kupuje za ovu priliku.

Prsten je neobičnog oblika, a u prvi plan dolazi 11-karatni braon dijamant.

View this post on Instagram

11 cts light brown diamond, type 2A.

A post shared by TAFFIN (@taffinjewelry) on

"Ovaj prsten napravljen je od svetlo braon dijamanta i vrlo je elegantan, kombinacija ovalnog i oblika kruške", rekla je stručnjak za nakit Ališa Dejvis i istakla da ovaj prsten zbog jedinstvenog oblika i dizajna košta više od 400. 000 dolara.

Kosmopoliten piše da je reč o prstenu marke "Taffin" koji je dizajnirao Džejms Živanši. Cena ovog prstena nije poznata, ali se pretpostavlja da košta oko 450.000 dolara.

Inače, Skarlet Johanson i Kolin Džost poznaju se mnogo pre nego što su počeli da se zabavljaju. Sreli su se deceniju pre nego što su se upustili u emotivan odnos, i to na snimanju "Saturday Night Live".

"Znamo se od tada. Ona je najbolja. Veoma sam srećan", istakao je glumac. Sada, posle dve godine zabavljanja spremni su da svoju ljubav krunišu brakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.