"Mikrovaranje" uništava sve više veza: Prepoznajte da li je i vaš odnos u problemu

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna. Zabavljanje retko kada ide glatko, a razloga da mislite da vas partner vara ima napretek.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako ste mislili da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Poverenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubite, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na mikroprevare kojima su partneri skloni. Možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama koje su učinile težim kontrolisanje ponašanje partnera.

Mikrovaranje opisuje se kao termin koji se koristi za male i upitne postupke koje radi vaš partner, piše Dejli star. To uključuje flertovanje na mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za mikrovaranje. Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svetu. Par lajkova na Instagramu i Fejsbuku s vremena na vreme ne znači ništa loše, ali morate da budete sigurni u nameru koja stoji iza njih.

Zato je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovarate o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu