Veze i odnosi

Govor tela otkriva njegova osećanja: Zašto Kris Prat na fotografijama stoji ispred supruge? FOTO

Kris Prat veoma je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi Ketrin Švarceneger.

Petak, 23.08.2019.

12:32

Izvor: super zena

Govor tela otkriva njegova osećanja: Zašto Kris Prat na fotografijama stoji ispred supruge? FOTO
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

Podeli:

Niko ne zna kako se par zapravo upoznao, a mnogi spekulišu kako ih je upoznao Rob Lov. Kris je međutim jednom prilikom izjavio da je Ketrin prvi put primetio u crkvi u proleće 2018. godine.

Mnogobrojne zajedničke veze i poznanici ovog para olakšavale su im susrete. Do jeseni par je već viđen u javnosti sa njegovom bivšom suprugom Anom i njenim dečkom i njihovim zajedničkim sinom. U januaru, Kris je zaprosio Ketrin i ona je pristala. Čak im je i njegova bivša supruga čestitala na najlepši mogući način.

Ono što sve iznenađuje jeste Krisov govor tela kada je sa Ketrin. On zna da stane ispred nje i da je zaštiti od bliceva paparaca. Njihov odnos je jak i oni to potvrđuju njihovim stavom kada su zajedno.

Kada ih vidimo zajedno na crvenom tepihu, oni blistaju. Kris stoji uspravno i ponosno i kao da svima šalje poruku da ne postoji nijedno drugo mesto na kome bi radije bio negoli pored njegove drage supruge.

Kada poziraju ili šetaju, njegova ruka uvek je dodiruje. Ako je ne drži za ruku i grli oko ramena, onda je njegova ruka na njenim leđima ili boku, piše Womanshealthmag. Na vereničkoj fotografiji njihova bliskost isijava. To je dobar znak i šalje poruku kao da je paru suđeno da budu zajedno.

Ujednačeni koraci dok koračaju ukazuju na to da imaju iste ciljeve i da jedno drugo verno prate u stopu. Kris je uvek malo ispred Ketrin i tako šalje jasnu poruku svima da je nedodirljiva, a njoj da je sigurna i zaštićena kada je on uz nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare