Veze i odnosi

Hari je mrzeo nedelju i bio ljubomoran na brata Vilijama sve dok nije upoznao nju

Skoro sve se promenilo u životu princa Harija kada se pojavila ova lepotica.

Utorak, 03.09.2019.

13:33

Izvor: super zena

Hari je mrzeo nedelju i bio ljubomoran na brata Vilijama sve dok nije upoznao nju
Foto: Gettyimages/WPA Pool

Podeli:

Kada je upoznao svoju sadašnju suprugu Megan Markl, njegov život se promenio iz korena. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žive najlepšu ljubavnu priču, a bez obzira na to čiju stranu držite, nesumnjivo je da je princa američka glumica ostavila bez daha.

Savršeno se uklopio u svoju ulogu oca i supruga. Pre nego što se skrasio pored nje on je važio za parti-momka koji je svako malo menjao devojke koje su obično bile plavuše. Svima je bilo jasno da mu nedostaje majka i nadali su se da će pronaći ženu svog života.

Jedna noć u nedelji bila je posebno teška za mladog princa. Kako bi se izborio sa tugom koja bi ga uhvatila u nedelju uveče, često je bio treći točak u vezi princa Vilijama i Kejt Midlton.

*ALT

Čak i posle veridbe njegovog brata, on je nastavio da živi u palati i pojavljivao se na večeri i druženju sa bratom i snahom. Tako su Kejt i Hari razvili njihov odnos i postali najbolji prijatelji. Hari je počeo da zavidi svom bratu i njegovoj ženi na odnosu koji su imali i na tome što su bili uvek zajedno. On je postao željan sličnog odnosa i dao se u potragu za pravom ljubavlju.

Iako su ga mnogi osuđivali da je prebrzo stupio u brak sa Megan Markl, sada nam sve ima i te kako smisla. Dok je godinama posmatrao savršeni brak starijeg brata, Hari je počeo da žudi za istim odnosom i srećom.

Sada i Hari ima suprugu i dete koji ga čine srećnim, piše Cheat Sheet. Njegov život se polako sredio i od momka koji je poslednji odlazio sa zabava, postao je pravi porodični čovek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare