Veze i odnosi

Supermodel proslavila 18 godina ljubavi sa poznatim biznismenom na luksuznom brodu FOTO

Eva Herzigova, bivši top-model iz Češke, već je 18 godina u sretnoj vezi s italijanskim biznismenom Gregoriom Marsiajem.

Četvrtak, 19.09.2019.

13:06

Izvor: super zena

Supermodel proslavila 18 godina ljubavi sa poznatim biznismenom na luksuznom brodu FOTO
Foto: Gettyimages/Emma McIntyre

Podeli:

Slavni par je zajedno 18 godina, ali nikada nisu ozakonili vezu. Hercigova je s porodicom na odmoru u Italiji, u letovalištu Portofino. Sa verenikom Marsiajem ima tri sina, ali najstariji 11-godišnji Džordž ovaj put nije bio s njima zbog školskih obaveza.

Eva i Gregorio svaku godišnjicu slave na brodu, a verili su se u martu 2017. godine, piše Kix.ba. Za njih dvoje mnogi kažu da i danas izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a godišnjicu su odlučili da proslave u jednom luksuznom restoranu u Italiji.

S obzirom na to da već ima jedan bračni krah iza sebe, Hercigova ne krije da joj se upravo zbog toga ne žuri da ponovo stane pred matičara.

"Jedan razvod mi je bio sasvim dovoljan, a Tiko Tores i ja nismo uspeli jer smo bili premladi i nismo znali da izgradimo temelje za kvalitetan brak", izjavila je svojevremeno Eva i dodala da nije veliki obožavatelj bračnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.