Veze i odnosi

Milijarderka ostavila repera? Čudni komentari i slika ukazuju na raskid

Američki mediji preneli su vest da je najmlađa milijarderka Kajli Džener možda raskinula sa svojim dečkom i ocem njenog deteta reperom Trevisom Skotom.

Četvrtak, 19.09.2019.

21:10

Izvor: B92

Milijarderka ostavila repera? Čudni komentari i slika ukazuju na raskid
Foto: Getty/Rich Fury

Podeli:

Mediji su zbog tri stvari posumnjali da poznati par nije više u ljubavi, ali se razlog navodnog raskida još uvek ne zna pošto se o njima do sada pisalo kao o jednom od najstabilnijih parova i da je samo pitanje vremena kad će stati pred oltar.

Par se nedavno slikao i za popularni časopis za odrasle "Plejboj". Kao prvi trag njihovovog navodnog raskida navodi se slika koju je Kajli objavila na svom Instagram profilu. Na njoj se vidi ova lepotica obučena u crnu haljinu, a pored slike je napisla "Ovo nije igra, dečko".

View this post on Instagram

ain’t a game, boy 🎮🖤🖤🖤🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Drugi trag je komentar koji joj je ostavila njena prijateljica ispod slike: "Napravljeno za solo igru", a kao treći i navodno najvažniji, navodi se da se na istoj slici u pozadini na polici ne nalazi više Trevisova i njena zajednička fotografija koja je oduvek tu stajala, prenosi Mondo.

Kajli Džener i Trevis zajedno su od 2017. godine kada su se upoznali na festivalu "Coachella" na kojem je on nastupao u sklopu svoje turneje. Kajli je iste večeri krenula sa Travisom na ostatak turneje, jer kako je sama otkrila, bila je to ljubav na prvi pogled.

Samo nekoliko nedelja nakon ovog susreta, Kajli je zatrudnela, a ćerka Stormi na svet je došla u martu 2018. godine.

Da li su zaista raskinuli ili je ovo možda samo marketinški trik po kojima su sestre Kardašijan poznate, saznaćemo uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare