Veze i odnosi

Ove probleme nikako ne smete da ostavite nerešene ako želite da imate uspešnu vezu

Baš svaki par ima probleme u vezi i to nije nešto zbog čega treba da se brinete, ali samo ako razgovarate o njima.

Četvrtak, 03.10.2019.

11:38

Izvor: super zena

Ove probleme nikako ne smete da ostavite nerešene ako želite da imate uspešnu vezu
Foto: Depositphotos/macniak

Podeli:

Najveći problemi nastaju kada počnete da ignorišete probleme koji s vremenom postaju sve veći. Iako je neke stvari sasvim u redu da prećutite, o ova četiri problema svakako treba da razgovarate sa partnerom.

Svaki put kada se vidite, oko nečega se prepirete

S ovim se problemom susreću mnogi, a rešenje za njega je jednostavno - napravite pauzu. To se ne odnosi na pauzu od veze, već na pauzu od konstantnog viđanja, jer ste verovatno toliko često zajedno da više nemate o čemu da razgovarate pa vam je lakše da pronađete razlog za svađu nego normalan razgovor. Ipak, to može biti i razlog većeg problema. Svakako o tome treba da razgovarate.

Ne prihvatate partnerovo mišljenje

Ako nemate otvoren um prema sugestijama vašeg partnera, to znači da ne podržavate njegove stavove i mišljenja. Naravno, ne morate se saglasiti o svemu, ali otvorenost prema sugestijama i savetima nikako ne može da škodi.

Više se ne zabavljate kao pre

I dok vam je veza pre bila poput zabavnog parka, sada ste upali u dosadnu rutinu. To se događa svima i nije ništa zabrinjavajuće, ali svakako treba da poradite na vraćanju avanturizma u vašu vezu kako se ne biste zasitili jedno drugog i počeli da tražite sreću u drugima, piše Index.hr.

Dopuštate uticajima okoline da remete vašu vezu

Naravno da je u redu poslušati tuđe mišljenje, ali nemojte da dopustite da ono oblikuje i određuje budućnost vaše veze, jer to nije nikako poželjno. Vaš partner i vi treba da budete jedine osobe odgovorne za vašu vezu, niko drugi, pa čak ni vaši ili njegovi roditelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare