Veze i odnosi

Sa ovim tipovima žena muškarac ne želi da bude u vezi

Nikako ne uspevate da zadržite muškarca i ostvarite ozbiljnu vezu? Problem je možda u vama.

Ponedeljak, 14.10.2019.

12:20

Izvor: super zena

Sa ovim tipovima žena muškarac ne želi da bude u vezi
Foto: depositphoto/nd3000

Podeli:

Kosmopoliten navodi tri tipa žena sa kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi, iz razloga koji su svima jasni osim njima. Proverite da li ste među njima:

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner kojeg tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće uraditi ništa jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, ali ako im nešto nije po volji u trenutku će napraviti skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nemoguće je opustiti se jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze, prenosi Indeks. Nikome nije prijatno da budu u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i jako ljubomorne na prijateljice ili koleginice svog partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.