Veze i odnosi

Stomačić pokrenuo glasine: Da li je zvezda sa Barbadosa trudna? FOTO

Pojavom na proslavi povodom predstavljanja svoje autobiografije koja izlazi 24. oktobra, pevačica Rijana ponovo je pokrenula glasine da je trudna.

Ponedeljak, 14.10.2019.

15:42

Izvor: super zena

Stomačić pokrenuo glasine: Da li je zvezda sa Barbadosa trudna? FOTO
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Rijana se na proslavi pojavila u haljini animal printa, koja je vidno istakla njene obline, ali i stomačić, pa se na društvenim mrežama povela polemika o tome da li je pevačica trudna.

Haljina je imala neobičan dekolte koji je otkrio tetovažu na njenim grudima, a Rijana je haljinu ukombinovala sa glamuroznim čizmama u jesenjoj bordo boji.

Svoju dugu crnu kosu Rijana je nemarno pustila, a brojni obožavoci poručili su joj da izgleda bolje nego na početku karijere kad je bila mršavija.

*ALT

Šuška se i kako je za pokoji kilogram kriva i trudnoća, a dan nakon predstavljanja autobiografije Rijana je viđena u Njujorku u uskoj beloj haljini na kojoj se i te kako vidi zaobljen trudnički stomačić.

Rijana nije skidala osmeh sa lica, a glasine ni sada nije komentarisala.

View this post on Instagram

Eita mulher linda do carai

A post shared by @ rihanna.br on

Podsetimo, pevačica od 2017. godine uživa u ljubavi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom, ali o tome ne govori u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.