Veze i odnosi

Pronašao utehu posle ljubavnog brodoloma: Bivši muž Majli Sajrus u zagrljaju nove devojke? FOTO

Lepotica je svoj debi imala u filmu u kome je glumila sa starijom koleginicom Nikol Kidman.

Utorak, 15.10.2019.

10:23

Izvor: super zena

Pronašao utehu posle ljubavnog brodoloma: Bivši muž Majli Sajrus u zagrljaju nove devojke? FOTO
Foto: Gettyimages/ Juan Naharro Gimenez / Stringer

Podeli:

Lijam Hemsvort je baš imao lošu sreću u ljubavi u poslednje vreme. Njegova bivša supruga Majli Sajrus nastavila je dalje posle njega i uletela u vezu sa Kejtlin Karter, a onda sa Kodijem Simpsonom. Ali sada je izgleda i on rešio da počne iz početka.

29-godišnji australijski glumac uhvaćen je kako se drži za ruke sa novom devojkom na ulicama Njujorka. Reč je o 22-godišnjoj glumici Medison Braun. I dok se još ne zna zvanično u kakvom su oni odnosu, fanove zanima ko je ova lepotica.

Medison je kao i Lijam poreklom iz Australije, pa tako već od samog početka ovo dvoje imaju nešto zajedničko. Ona je u svojoj rodnoj zemlji mnogo popularnija nego u Americi, ali uskoro ima nameru da osvoji Holivud. Trenutno glumi Kirbi Anders u popularnoj seriji "Dinastija", piše Womanshealthmag.

View this post on Instagram

It me, wearing linen :)

A post shared by Maddison Brown (@maddisonbrown) on

"Ovo je posao koji volim i moja strast, ali isto tako radim sa ljudima sa kojima se odlično slažem. Družimo se i van snimanja i volimo da provodimo vreme zajedno. Zaista se osećam srećnom što imam ulogu u ovakvoj seriji gde svi žele da budu prijatelji jedni sa drugima i žele da budu povezani“, rekla je ona o svojoj ulozi i angažmanu u seriji.

Oprobala se i kao manekenka, pa je učestvovala u revijama kuće Miu Miu, Kevin Klajn i Džejson Vu. U svetu šou-biznisa je od njene pete godine. Glumila je ćerku u filmu sa Nikol Kidman "Strangerland" i od nje dobila odlične savete za dalje bavljenje ovim poslom.

Obožava crveni ruž i ako pogledate njen profil na Instagramu videćete da ga nosi na skoro svakoj fotografiji.

Lijam se još nije izjasnio da li je u novoj vezi. U nedavnom intervjuu za "Ju-Es vikli" (US Weekly) rekao je da je trenutno sam, ali da je spreman da upoznaje nove ljude. Izgleda da je samo pitanje vremena...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare