Veze i odnosi

Glumica objavila bizarnu fotografiju i potvrdila da je u novoj vezi nakon razvoda FOTO

Samo nedelju dana nakon što je slavna glumica Zoi Dešanel otkrila da se rastaje od Džejkoba Pečenika počela su nagađanja o njenoj novoj vezi.

Utorak, 22.10.2019.

14:16

Izvor: super zena

Glumica objavila bizarnu fotografiju i potvrdila da je u novoj vezi nakon razvoda FOTO
Foto: Gettyimages/ Leon Bennett / Stringer

Podeli:

Priča se da je sveže razvedena glumica otpočela novu vezu i to s poznatim "lovcem na nekretnine" Džonatanom Skotom. Kako je tada pisao "Holivvud lajf" (Hollywood Life), Dešanel i Skot viđeni su kako se drže za ruke na putu prema jednom restoranu u Silver Lejku, a izvor je otkrio i da su bili bliski tokom večere.

Navodno, par se upoznao tokom snimanja emisije "Carpool Karaoke", prenosi Index.hr, a sada su odlučili i javno da potvrde svoju ljubavnu vezu. Kako drugačije nego objavom na Instagramu.

Oboje su na svojim profilima na ovoj društvenoj mreži objavili pomalo bizarnu fotografiju na kojoj poziraju u društvu maskiranih ljudi.

"Još pokušavam da savladam strah ovih ljudi sa strašnim maskama", napisala je Zoi uz fotografiju na kojoj je novi dečko drži u naručju, dok im društvo pravi njegov brat blizanac Dru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare