Veze i odnosi

Posle četiri godine pauze objavila je autobiografsku baladu: "Za dva meseca našao si mi zamenu!"

Pevačica Selena Gomez ima novu ljubavnu pesmu koja će vas sigurno dovesti do suza.

Sreda, 23.10.2019.

16:06

Izvor: super zena

Posle četiri godine pauze objavila je autobiografsku baladu:
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter Staff

Podeli:

Novi singl pevačice se zove "Lose You To Love Me" i reč je o prvom singlu objavljenom nakon pauze od četiri godine. Pesma savršeno odslikava njen ljubavni život i sve kroz šta je prošla poslednjih par meseci veze sa pevačem Džastinom Biberom.

Fanovi nagađaju da je pesma poslednje "zbogom" njenoj velikoj ljubavi i zatvaranje jednog poglavlja u njenom životu, jer u tekstu ona aludira i na to da je bila zamenjena za samo dva meseca.

Otkrila je da se oseća jačom i ima više samopouzdanja nego pre, sada kada je singl stigao, piše Dejli mejl (Daily Mail). Selena peva o toksičnom odnosu i vezi u kojoj je neko povređuje.

Da je reč o njenoj ljubavi koju je imala sa Džastinom, jasno otkrivaju stihovi: "Izneverio si me i sada se to vidi, za dva meseca si me zamenio, kao da je to tako lako, učinio si da mislim da ja to zaslužujem".

Ljubavna priča Selene i Džastina počela je 2010. godine i bila je izuzetno burna. Pomirili su se i 2017. godine, ali u martu 2018. opet su se rastali. U julu, Džastin je objavio veridbu sa Hejli Boldvin. Par se venčao u septembru 2018. godine.

Poslušajte novu pesmu i procenite sami...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare