Veze i odnosi

Supruga najseksepilnijeg muškarca zbija šale na njegov račun FOTO/VIDEO

Američki pevač i glumac Džon Ledžend proglašen je najseksepilnijim muškarcem u 2019. godini, prema izboru magazina "Pipl".

Sreda, 13.11.2019.

13:50

Izvor: super zena

Supruga najseksepilnijeg muškarca zbija šale na njegov račun FOTO/VIDEO
Foto: Getty/David Livingston

Podeli:

Nekima se ova informacija dopala uz komentare da je to zaslužio, ali ima i onih koji ga ne smatraju seksepilnim muškarcem.

Džon je ovim proglašenjem bio iznenađen, pa se našalio na svoj račun i izjavio da je malo uplašen, jer je to veliki pritisak.

"Svako će sada da me zagleda da vidi da li sam dovoljno seksi da nosim ovu titulu", rekao je Ledžend za "Pipl".

Ali je u šalama povodom njegove titule bila kreativnija njegova supruga, manekenka Krisi Tajgen, koja je inače poznata po odličnom smislu za humor.

"Imam važne vesti i ubija me što ne mogu da vam ih saopštim, a nisam trudna", napisala je na Tviteru sat pre nego je časopis "Pipl" objavio da je Džon najseksepilniji muškarac 2019. godine. A zatim se i ona pohvalila.

"Moja tajna je javna. Ostvarila sam svoj san i spavala s najseksepilnijim muškarcem na svetu!!! Kakva čast!!!" našalila se Krisi Tajgen, ali tu njenim šalama nije bio kraj.

Nakon što je njegovom EGOT statusu dodala i slova PSMA (People's Sexiest Man Alive) pa je i Džon na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj nosi lančić sa tim natpisom, Krisi je otkrila kako su na vest reagovala njihova deca.

"Decu nije briga", napisala je u opisu video-snimka u kojem saopštava vest svojoj ćerkici Luni, koja nezainteresovano sedi na kauču.

"Najseksepilniji muškarac na svetu upravo mi je napravio sendvič sa šunkom", završila je Krisi svoju šalu na račun nove titule svog supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.