Veze i odnosi

Žene otkrile koji detalji na muškarcu odaju njegovo samopouzdanje i neodoljivo ih privlače

Stranica "Men's Health" objavila je anketu sprovedenu na Reddit-u na kojoj su ženama postavili pitanje: "Koju suptilnu stvar muškarci rade kako bi pokazali da imaju samopouzdanja?"

Sreda, 13.11.2019.

17:23

Izvor: super zena

Žene otkrile koji detalji na muškarcu odaju njegovo samopouzdanje i neodoljivo ih privlače
Foto: Depositphotos/dusanpetkovic

Podeli:

Na ovu anketu odgovorilo je nekoliko hiljada žena, a ističu se tri najpopularnija odgovora.
Nemaju osetljiv ego

"Ne smeta im ako ih neko ispravi kada greše. Na primer, ukoliko pogreše u iznošenju činjenica i neko ih u tome ispravi, njihova reakcija je kulturna i pristojna i zaista pokazuju interes da nauče tačnu verziju te činjenice. Nesigurni ljudi reaguju obrnuto i imaju negativnu reakciju na bilo kakav oblik ispravke", napisala je jedna od korisnica u komentarima.

Svestan je da ne mora uvek da brani svoju partnerku

"Jedno je kada stane na vašu stranu u toku argumenta, a potpuno druga stvar kada loše reaguje na male konflikte. Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji zna da proceni situaciju, shvati da li se vredi raspravljati i prihvatiti da je možda došao momenat u kome treba da se pozdravi i zakorači dalje od rasprave. Odvratno je kada se muškarci ponašaju kao da moraju da budu u pravu, kad mora da bude po njihovom ili kad nekoga moraju da navedu da misli kao i oni", napisala je korisnica.

Ne moraju uvek da budu isti kao ostali, ne menjaju se zbog drugih ,Samouvereni muškarci ne menjaju svoje planove i ciljeve zbog drugih ljudi, napisale su.

"Trebalo mi je mnogo da ovo naučim, ali u potpunosti se slažem sa ovom tvrdnjom. Moj mentor i ja smo planirali da idemo u koktel bar da se zabavimo. Nedugo nakon što smo ušli prišle su nam devojke koje su nas zvale da idemo u drugi bar. Moj mentor je odbio i one su otišle dalje bez nas. Sećam se da mi je bilo jako krivo što nismo otišli s njima. 'Ne brini, svi se uvek vrate ovde, ovo je najbolje mesto', rekao mi je. Nakon sat vremena, devojke su se vratile i nastavili smo da se zabavljamo", ispričao je jedan od korisnika, potvrdivši tako ovu tvrdnju.

Dodale su i da se ne oni ne obaziru previše na tuđa mišljenja, kao i da stalno imaju osmeh na licu, piše klix.ba. Opušteni su, direktni i iskreni pa se samim tim razgovor s njima odvija veoma prirodno i bez komplikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.