Veze i odnosi

Ovi znakovi govore da ste u vezi s manipulatorom

Možda je vašoj vezi prethodilo prijateljstvo pa ste mislili da ga dovoljno dobro poznajete.

Četvrtak, 05.12.2019.

15:20

Izvor: super zena

Ovi znakovi govore da ste u vezi s manipulatorom
Foto: depositphoto/AllaSerebrina

Podeli:

Međutim, manipulatori su veoma vešte osobe koje tačno znaju kako treba da postupaju da ne biste prepoznali njihove istinske namere.

Kako piše "Your Tango", ovih pet znakova potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom.

1. Preterano zavođenje i komplimenti

Manipulatori na početku veze vole da ostave utisak princa na belom konju. Neprestano će vam deliti komplimente i potpuno vas opčiniti, a zatim će, kada potpuno shvate kako razmišljate, to početi da rade samo kada im od vas nešto treba.

2. Ubrzavanje svih procesa u vezi

I dok biste s nekim drugim možda godinu dana bili u vezi pa zatim razmišljali o useljenju zajedno, pa o prosidbi, manipulator će sve procese ubrzati i izvući prsten već na, recimo, desetom susretu. Oni ne vole da gube vreme kako bi što pre došli do svog cilja, a vama će to prikazati tako da izgleda da su toliko zaljubljeni u vas da jednostavno ne mogu da zamisle sebe s bilo kim drugim.

3. Nema granice ni u čemu

On će vas uveriti da zato što ste u vezi ne treba da imate nikakvu privatnost niti tajne. Po mogućnosti, nagovoriće vas na zajednički račun u banci i deljenje profila na društvenim mrežama, a primetićete kako flertuje sa ženama koje mu se nađu u blizini jer mu je pažnja potrebna u svakom trenutku. Naravno, vas će uveriti da to radi kako bi stekao simpatije koje bi kasnije mogle da mu koriste.

4. Kontrola u krevetu

Na početku će vas oboriti s nogu neverovatnim umećem u krevetu, a kasnije će početi da insistira na stvarima koje jedino njemu prijaju. Ako ga upitate zašto ne želi da ugodi vama, on će vam reći da je to jedan od načina kako da vam ljubavni život bude uzbudljiviji. Manipulatori jednostavno imaju spreman odgovor na sve.

5. Omalovažavanje

Ovo je krajnji pokazatelj da ste u vezi iz koje hitno morate da izađete. Manipulatori su skloni taktičkom omalovažavanju kako biste se vi osećale manje vrednom i kako biste mislile da ste srećnice što je on uopše s vama, prenosi Indeks. Jedino čega treba da budete svesne jeste da muškarac koji vas zaista ceni i voli to neće nikada raditi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.