Pevačici vera "ne dozvoljava" da opet stane pred matičara

Svi smo bili presrećni kada su njih dvoje rešili da daju šansu njihovoj ljubavi.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Larry Busacca / Staff
Foto: Gettyimages/Larry Busacca / Staff

Pevač Blejk Šelton i pevačica Gven Stefani jedan su od najslađih parova na svetskoj muzičkoj sceni. Par je u srećnoj vezi već četiri godine i bilo je mnogo glasina da se par verio i planira venčanje. Oni još nisu preduzeli taj korak. Iako oboje žele da stupe u brak, to nije moguće jer Gven nije u potpunosti razvedena od bivšeg muža Gavina Rosdela.

Foto: Gettyimages/Kevin Winter / Staff
Foto: Gettyimages/Kevin Winter / Staff

Blejk je hteo da zaprosi Gven pre mnogo vremena, ali su oboje odlučili da idu polako jer je Gven katolikinja. Gven želi da se venča u crkvi, ali izvor blizak paru rekao je da je trenutno brak nemoguć zbog njene vere i prethodnog razvoda.

Konferencija katoličkih biskupa Sjedinjenih Američkih Država nalaže da, ukoliko jedan od supružnika nije mrtav, Crkva zahteva od razvedenih katolika da prilože deklaraciju o poništavanju braka pre nego što sklope drugi, piše Womans Healtmag. Pre nego što joj bude omogućeno da se uda za Blejka, Gven mora da dobije i crkveni razvod od Gavina.

Iako još čekaju venčanje, izvor blizak paru kaže da su njih dvoje već dovoljno ozbiljni i da jedno drugo smatraju partnerima za ceo život.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu