Veze i odnosi

Željko i Jovana o ljubavi i braku: "Mi smo sjajan tim, iako nije tako izgledalo na početku!"

Jedan od najpoznatijih parova na našoj sceni uspeva godinama da održi plamen ljubavi, a kažu da su njihova deca za njih centar sveta.

Utorak, 31.12.2019.

10:31

Izvor: super zena

Željko i Jovana o ljubavi i braku:
Foto: printskrin/prva

Podeli:

Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović imaju lepu godinu za sobom i u privatnom i u poslovnom životu. Pevač je istakao da se oboje trude da budu najbolji roditelji njihovoj deci kao i da što više vremena provode sa porodicom. Jedino što je zamerio supruzi jeste to što je promenila zvono na telefonu pa sada njen alarm za posao budi sve u kući.

"Ta zvonjava je toliko glasna i to je jako stresno za mene posle 12 godina. Ustajem i ja oko 6 ili 6.20. Deca rano ustaju, Kosta ide u prvi razred, a Ana i Srna u vrtić", rekao je Željko.

Jovana bira da 2019. godinu pamti po lepim stvarima, iako su joj se desile i neke čudne stvari. Važno joj je da su joj deca živa i zdrava, da su ona i njen suprug dobro i srećni.

"Za harmoničan odnos je potrebno da muž svakog dana svira harmoniku. Život treba živeti punim plućima, a to je nešto što se i Jovana i ja trudimo da radimo svakog dana. Mi smo pre svega tim. Nisam verovao da ćemo biti takav tim, ali sam zahvalan Bogu što sam upoznao ovakvu ženu i na kraju 2019. mogu da kažem da sam napravio baš dobar izbor. Nije mi trebalo 11 godina da to saznam, ali uživamo i konzumiramo život na najbolji mogući način", rekao je ponosno pevač.

Jovana je otkrila zašto je njihov brak tako dobar i kako im uspeva da godinama uživaju u sve većoj ljubavi.

"Desi vam se u početku neka hemija koja je veća ili manja, a kod nas je bila veća. Ako ta hemija odlukom nas dvoje ne preraste u nešto dobro, ne možemo da opstanemo duže od šest meseci. Nas dvoje smo,pored velike zaljubljenosti, kasnije ljubavi, odlučili da ćemo život provesti zajedno. Mislim da je to upravo to što nam brak postavlja kao postulat", rekla je lepa voditeljka.

Par je istakao da je njihova ljubav s godinama sve jača i da su prihvatili mane koje imaju, piše Blic. Poštuju jedno drugo i njihovu međusobnu različitost, a iako nije tako izgledalo na početku - njih dvoje su sjajan tim!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.