Veze i odnosi

Glumica otkrila tajnu dobre veze: "To bi bio naš kraj"

Glumica Džilijan Anderson otkrila je tajnu dobre veze te objasnila da ona leži u odvojenom životu partnera. Zajednički život bi njenog partnera i nju, kako je ukazala, uništio.

Utorak, 14.01.2020.

09:42

Izvor: super zena

Glumica otkrila tajnu dobre veze:
Foto: EPA-EFE/ADAM S DAVIS

Podeli:

"Deluje dobro tako kako je, osećamo se posebno kada se okupimo", rekla je zvezda serijala "Dosije X", koja trenutno radi na jednoj od popularnijih serija "Seksualno obrazovanje". U toj seriji inače tumači lik psihoterapeuta i majku tinejdžera koji otkriva seksualni život.

U razgovoru za magazine "Sundej tajms - stajl", glumica je pričala o svojoj četvorogodišnjoj vezi sa scenaristom Piterom Morganom, te istakla da "danas postoji novo mišljenje o odnosu dvoje ljudi i o tome kako bi taj odnos trebalo da izgleda". Ona je podvukla da to što ne žive zajedno ima svojih dobrih strana, prenosi Independent.

"Da to učinimo, to bi bio naš kraj", rekla je ona.

Andersonova, koja je i majka troje dece, navela je da joj odvojen život od partnera omogućava da bude uvek tu za svoju decu i da provode više vremena zajedno.

"To što Morgan i ja ne živimo zajedno je uzbudljivo jer biramo kada ćemo biti zajedno. U jednom trenutku počne da mi nedostaje osoba koju volim i to je divno osećanje", iskrena je Andersonova (51).

Tokom intervjua, naglasila je razliku između započinjanja nove veze kada ste u četrdesetim, u poređenju sa izlascima u dvadesetim.

"Vrlo je različito. Mislim da ste potpuno formirani, pogotovo ako vam je trebalo vremena da nađete sebe nakon prethodnih veza", rekla je ona.

U avgustu je objavljeno istraživanje u Velikoj Britaniji koje je pokazalo da je porastao broj onih parova koju su vezi, žive zajedno i ne žele brak. Prema statističkim podacima koje je objavila Kancelarija za nacionalnu statistiku, protekle decenije broj parova koji žive zajedno porastao je za 25,8 odsto, tačnije sa 2,7 miliona u 2008. na 3,4 miliona u 2018. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.