Zbog ovih stvari se žene najčešće odljubljuju

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lako kao i zaljubiti se.

Veze i odnosi | Index |, super zena |
Podeli
Foto: depositphoto/AndrewLozovyi
Foto: depositphoto/AndrewLozovyi

Iako je to teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini večnom može da nestane u trenu kada žena prestane da se oseća lepo u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može da pređe, a u nastavku otkrijte i tri najčešća razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

Nedostatak poštovanja

Svaka žena voli da se oseća poštovano u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, žena se oseća neželjeno i zamenljivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno da bude povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako da uzdrma vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 26 sledeca idi na stranu