Veze i odnosi

Lepa atletičarka otkrila da se čuva za brak: "Pre sam bar imala šansu da nađem nekoga"

Najlepša atletičarka na svetu Lolo Džons priznala je da ima 37 godina i da je još devica. Davno je rešila da svoju nevinost sačuva za brak, ali kako sama kaže, nije očekivala da će čekati ovako dugo.

Petak, 24.01.2020.

13:24

Izvor: Blic žena

Lepa atletičarka otkrila da se čuva za brak:
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez / Staff

Podeli:

Lolo, koja ima savršene sportske rezultate, inače je i vernica i kaže da joj vera i molitva pomažu pred svako takmičenje. Zato, njena odluka o čuvanju nevinosti ne čudi nimalo.

Ipak, od momenta kada je javno progovorila da nikada nije imala seksualne odnose, Lolo je naišla na nove probleme.

"Pre sam bar imala šansu da nađem nekoga. Pitala sam se: kada je pravo vreme da mu kažem? Da li da čekam da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari", rekla je.

Kaže da je pokušala da nađe dečka, ali nekako nije išlo. Uvek se završavalo tako što je ona ostajala slomljenog srca. Svi bi samo da se zabavljaju, a niko ne želi brak. Ipak, sada više ne želi da čuva nevinost za brak.

"Seks pomaže sportistkinjama, jer je dobar za hormone. Ja seks nemam i zato sam u nepovoljnijem položaju u odnosu na svoje koleginice", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.