Manekenka progovorila o vezi s glumcem: "Život bez njega je novo poglavlje" FOTO

Dok su bili zajedno, Irina Šajk je retko govorila o svom privatnom životu i ljubavnom odnosu s glumcem Bredlijem Kuperom.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Getty/David Crotty
Foto: Getty/David Crotty

Poznati par se rastao prošle godine u junu, a Irina je za britanski Vog otkrila da je poslednjih pola godine provela razmišljajući o periodu koji je iza nje.

"Smatram da u svim dobrim vezama iznosimo ono najbolje i ono najgore iz sebe, to je jednostavno ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju da budu sjajan par", istakla je Irina i dodala: "Jako sam srećna zbog našeg zajedničkog iskustva. Život bez Bredlija je jedno sasvim novo poglavlje za mene".

Irina je rekla da nastavljaju i dalje zajedničkim snagama da brinu o ćerki, ali je dodala da joj je mnogo teže da sama odgaja dete.

Foto: Getty/Jon Kopaloff
Foto: Getty/Jon Kopaloff

"Teško je pronaći ravnotežu između samostalnog odgajanja deteta i posla od koga živimo. Verujte mi, ponekad se probudim i pomislim: O moj Bože, ne znam šta ću, raspadam se", otvoreno je rekla manekenka.

Ipak, izvor blizak paru istakao je za časopis "Pipl" da i Bredli i Irina stavljaju njihovu ćerku na prvo mesto i trude se da je vaspitavaju na najbolji mogući način.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 26 sledeca idi na stranu