Veze i odnosi

Na neobičan način poručila sinu da ga voli: Viktorija Bekam objavila strastvene fotke s Dejvidom

Viktorija i Djevid Bekam zajedno su više od dve decenije, uz mnogo skandala, kriza, pa čak i prevara. To su jedno drugom oprostili, a sada izgledaju srećniji nego ikad pre.

Utorak, 10.03.2020.

09:29

Izvor: super zena

Na neobičan način poručila sinu da ga voli: Viktorija Bekam objavila strastvene fotke s Dejvidom
Foto: Getty/Jeff Spicer

Podeli:

Nekadašnja pevačica i uspešna modna dizajnerka nedavno je otkrila tajnu njihovog dugog braka i tom prilikom se prisetila romantičnog snimka u kome njen suprug objašnjava zašto je voli.

Prema onome što vidimo njihova ljubav deluje nikad jača pa se Viktorija u poslednje vreme sve češće hvali idiličnim odnosom sa suprugom.

Kako smo već pisali, njihov najstariji sin Bruklin nedavno je proslavio 21. rođendan i majka mu je tada javno čestitala. Tom prilikom ponosni roditelji su mu organizovali žurku za pamćenje. Njihovi mediji pišu da su na proslavu u porodičnoj vili u Kotsvoldsu potrošili više od 114.000 evra. Zvanice je zabavljao reper Stormzi i sve je bilo tematski uređeno.

Ipak, najviše pažnje su privukli Viktorija i Dejvid svojim strastvenim pipkanjem na podijumu. Poljubaca, zagrljaja i strastvenog plesa nije nedostajalo, a Viktorija nije skrivala oduševljenje žurkom.

"Ples do šest ujutro. Puno poljubaca i srećan 21. rođendan, Brukline. Jako te volim!" napisala je gospođa Bekam, iako ni na jednoj od tri fotografije nema slavljenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare