Veze i odnosi

Bivši muž Sandre Bulok prevario suprugu s više od 20 žena, molio za seks preko društvenih mreža

Bivši suprug Sandre Bulok i rijaliti zvezda Džesi Džejms (50) prevario je svoju sadašnju suprugu s više od 20 žena.

Četvrtak, 02.04.2020.

15:23

Izvor: dailymail.co.uk

Default images

Podeli:

On je sa ženom koja je profesionalni vozač Aleksis de Džori (42) sedam godina u braku, kažu izvori za Dejli mejl (Dailymail.com).

Džejms (50) je krajem marta najavio da se razvodi od svoje supruge Aleksis, nakon čega su na videlo izašle sve njegove ljubavnice s kojima ju je godinama varao. On je razne žene tražio i molio za seks preko Snepčeta, Instagrama i Fejsbuka, kao i preko aplikacije za slanje poruka Voker.

Dok mu je supruga bila po trkačkim skupovima ili po porodičnim obavezama, dovodio ih je u njihovu kuću u američkom Ostinu. Kada je Aleksis bila kod kuće, s ljubavnicama se družio po hotelskim sobama.

Bivši bajker je napadao svoju ženu svaki put kada bi postala sumnjičava, što je dovelo do kraha njihove ljubavi i braka, kaže izvor blizak paru.

"Aleksis se osećala poniženo. Džesi ju je varao od dana kada su se upoznali i to nikada nije prestalo. Tek je kasnije shvatila šta se sve događalo. Pokušavala je da spase brak, ali njemu to nije bilo važno", kažu njeni prijatelji.

Džesi je s druge strane u objavi da se rastaju istakao da je sa suprugom proveo predivnih sedam godina.

Ta poruka je naljutila njegovu suprugu pa ju je blokirao na društvenim mrežama. Da je vara, otkrila je pre dve godine, ali prvo nije u sve to verovala. Tek nakon što je shvatila da su neke od tih žena spavale s njim u njihovom krevetu, počela je da otvara oči.

Jedna od njih, Mila Haris, javila se Aleksinoj sestri, a poruke koje je razmenjivala s Džejmsom poslala je i američkim medijima.

Ispostavilo se da je Džesi suprugu prevario i veče pre nego što ju je zaprosio, a s nekima od svojih ljubavnica se viđao u početku njihove veze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.