Gvinet Paltrou se požalila: Karantin nam ugrožava brak, nemamo prostora jedno za drugo VIDEO

"Ne znamo gde da se sklonimo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome."

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Getty/Phillip-Faraone
Foto: Getty/Phillip-Faraone

Gvinet Paltrou, koja je nedavno priznala da nakon dve godine braka još ne živi sa suprugom, u video-snimku je priznala da joj samoizolacija zbog koronavirusa jako teško pada jer joj je sada puna kuća, što dovodi do tenzija i seksualnih frustracija.

Glumica, koja je već godinama posvećena izgradnji svog poslovnog carstva "Goop", sa svojim suprugom Bredom Falčukom razgovarala je s psihologom Mikaelom Boemom, a video-snimak njihovog razgovora osvanuo je na Jutjubu.

Trenutna situacija je par prisilila na zajednički život, a boravak kod kuće svima jako teško pada.

"Srećni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja trag na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje dece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo deci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mera i ni sa kim nemamo kontakt, pa ne izlazimo iz kuće", rekla je Gvinet Paltrou.

Dodala je da zbog svega toga u njihovoj kući postoje tenzije, pa su svi redom nezadovoljni.

"To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gde da se sklonimo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome", požalila se Gvinet Paltrou.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu