Veze i odnosi

Sofi Tarner uživa u karantinu, ali je ipak jedna stvar nervira kod muža

Zvezda Igre prestola i X-Mena Sofi Tarner je izgleda jedna od retkih koja uživa u karantinu.

Subota, 04.04.2020.

15:54

Izvor: super zena

Sofi Tarner uživa u karantinu, ali je ipak jedna stvar nervira kod muža
Foto: Getty/Rich Fury

Podeli:

U intervjuu putem videpoziva Sofi je ispričala voditelju Konanu O' Brajanu da je ona po prirodi introvertna osoba i da bi, kada bi mogla, ionako sve vreme provodila kod kuće. Dodala je kako je njen suprug Džo veliki ekstrovert koji bi se neprestano družio, pa njemu karantin puno teže pada nego njoj.

Naravno, voditelj i glumica su se u intervjuu dotakli i jedne od najsvetlijih tačaka karantina, a to je provođenje dana u udobnoj odeći. Sofi je odmah podigla nogu i otkrila Konanu da i za vreme njihovog intervjua nosi trenerku, iako umesto duksa gore ima džemper. Našalili su se kako samo psihopate nose formalnu odeću po kući, a Sofi je spomenula da je upravo to stvar koja joj najviše smeta kod Džoa dok su kod kuće.

"Dok ja živim u trenerci, on se svaki dan sređuje i nosi farmerke. Imam osećaj kao da se sprema negde i to me malo nervira. Pa ko nosi farmerke po kući", izjadala se Sofi, a prenosi index.hr.

Voditelj se na to nasmejao i složio s glumicom rekavši da niko ne treba da nosi farmerke kada ih baš niko osim ukućana ne vidi.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.