Veze i odnosi

Devet godina ljubavi: Godišnjica braka princa Vilijama i Kejt Midlton

Oni su se zavetovali na večnu ljubav 29. aprila 2011. godine. Tim povodom na njihovom zvaničnom profilu na Instagramu "Kensington Palace" osvanula je fotografija sa venčanja.

Sreda, 29.04.2020.

11:37

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Venčanje princa Vilijama (37) i Kejt (38) pratio je ceo svet i oni jednako privlače pažnju i danas. Na venčanju u Vestminsterskoj opatiji bilo je 1900 zvanica, među kojima i mnogo poznatih ličnosti poput Dejvida i Viktorije Bekam, Eltona Džona i drugih pripadnika kraljevskih porodica širom sveta.

Za devet godina braka dobili su troje dece - princa Džordža (6), princezu Šarlot (1) i princa Luja (4). Vojvotkinja od Kembridža priznala je u januaru ove godine da princ Vilijam ne želi da ima više dece, uprkos tome što ona razmišlja o toj opciji.

Nakon dodele BAFTA nagrada ove godine, kada su Kejt i Vilijam delovali udaljeno, spekulisalo se o tome da su njihovi odnosi nakon toliko godina braka zahladneli, ali ubrzo su viđeni kako se slade u jednoj poslastičarnici u Velsu, u kom su živeli prvih godina braka.

U međuvremenu se njegov brat princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl odrekao kraljevskih dužnosti i napustio kraljevsku porodicu, te su sve kraljičine buduće nade usmerene ka Kejt i Vilijamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare