Život ih je rastavio dok su bili deca: Pronašli su se i venčali 20 godina kasnije FOTO

Retko ko se od nas seća simpatija iz detinjstva a čak su i ređi oni koji se venčaju sa njima. Čini se kao priča iz bajke, kako se svet poigrava s nama, i rastemo i menjamo škole i selimo se u druge gradove, gubimo kontakte sa prijateljima i upoznajemo nove.

Veze i odnosi | DDL |
Podeli

Zbog ovoga se čini kao da Lora Šil i Met Grodski imaju priču iz bajke. Još u predškolskom uzrastu, Met je rekao svojim drugaria da će se njih dvoje venčati. Dvadeset godina kasnije, i jesu.

Met i Lora su se upoznali u predškolskom u Feniksu. Kako je Met napisao na Instagramu "jedno od mojih prvih sećanja je da sam imao 3 godine i da sam ustao i rekao pred celim razredom da ću jednog dana da se venčam s njom".

On se još uvek seća kada su bili zajedno, igrajući žmurke i kada su ostajali do kasno budni. Lora ga je učila kako da se ljulja na ljuljašci, da crta, itd, prenosi portal Dnevna doza lepog.

"Film 'Kraj Lavova' su voleli svi klinci u to vreme i mnogo vremena smo provodili citirajući rečenice iz tog filma. Sećam se da sam hteo da je zadivim na praznik 5. maja (Cinco de Mayo) kada smo pokušavali da otvorimo pinjatu. Srećom, ja sam bio taj koji ju je otvorio i time sam joj privukao pažnju".

Neizbežno su bili rastavljeni

Odvojeni su bili odlaskom u različite škole. Izgubili su svaki kontakt. Šta ih je spojilo ponovo?

Godinama kasnije, u srednjoj školi, Lora je primetila Metovo ime u telefonu zajedničkog prijatelja. Taj isti prijatelj hteo je da im omogući da se oni vide, ali ona je bila skeptična.

"Bila sam jako neodlučna. Ali pustio mi je poruku i videli smo se", rekla je Lora.

To je bilo dovoljno da nastave gde su stali. U roku od 2 nedelje, Lora i Met su zvanično završili u vezi.

Održao je obećanje

U maju 2015. Met je ostvario svoje obećanje iz detinjstva i zaprosio ju je u istoj predškolskoj ustanovi gde je sve počelo. Iznenadio ju je pretvarajući se da smo idu na slavljenički piknik kako bi obeležili kraj prve godine na fakultetu.

"Tokom vožnje u kolima stalno me je zapitkivala zašto sam izgledao nervozno. Proveravao sam džep dok ona nije gledala, da budem siguran da li mi je prsten tu", rekao je Met.

"Spustio sam se na koleno i moj brat je bio tu da nas fotografiše. Lora je bila u šoku. Ispričao sam joj zašto treba da se uda za mene i rekla je da. Uh!"

Ostalo je istorija.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu