Veze i odnosi

"Dopisujem se s nekoliko godina mlađim tipom": Udovica Dina Dvornika razočarana FOTO

Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dina Dvornika i majka blogerke Ele, je i sama postala regionalna Instagram zvezda koju prati na desetine hiljada ljudi.

Sreda, 01.07.2020.

09:51

Izvor: Blic.rs

Default images

Podeli:

Ova dama kupila je publiku neposrednošću i otvorenošću, ali i simpatičnim fotkama svoje svakodnevice.

Danijela često deli lajfstajl savete, a trenutno dane provodi na ostrvu Brač gde uživa u moru, suncu i zdravom načinu života.

Atraktivna Hrvatica dugo nije govorila o drugom muškarcu nakon što joj je 2008. preminuo suprug Dino, ali nedavno je iznela jedno zapažanje i izazvala pravu polemiku na društvenim mrežama.

Ona je otkrila da se dopisivala sa jednim mlađim muškarcem, ali da se ubrzo razočarala nakon što joj je tražio nešto što joj nije prijalo.

"Dopisujem se s nekoliko godina mlađim tipom, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotografiji. To traje nekoliko dana. Onda on pošalje poruku: "Mogu li dobiti fotografiju tvog tela?" I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas! Zašto? Jesam li ja jedina koju ovo vređa ili sam stvarno ostarila", upitala je ona svoje pratioce.

Kako se saga završila - ne znamo, ali jedno je sigurno - ovo je nešto što muškarci na Internetu često traže ženama, ali retko kada se tako nešto završi slavno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.