Veze i odnosi

Žene ovakvom muškarcu ne mogu da odole

Iako su ukusi različiti i svako ima svoj šarm, ipak, žene posebno vole jednu vrlinu kod muškaraca. U pitanju je smisao za humor. Pripadnije nežnijeg pola, prema jednom istraživanju, smatraju da su ovi muškarci prosto neodoljivi.

Nedelja, 02.08.2020.

09:00

Izvor: Net.hr

Žene ovakvom muškarcu ne mogu da odole
Ilustracija/Foto: depositphoto/ ArturVerkhovetskiy

Podeli:

On će pripadnice lepšeg pola uvek moći da nasmeje. Verovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smejete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su

Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmešniju šalu. A mogu da vas zasmeju čim zinu.

Kreativni su

Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i verovatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, a druga stvar je u trenutku smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboleti stomak od smeha. Uz to, duhoviti muškarci često imaju široko opšte znanje i ne boje se da ga upotrebe.

Društveni su

Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama I žurkama u središtu pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da "olakšaju" s duhovitom dosetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uleteti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo "probiti led".

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvek mogu i da istaknu nešto smešno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osećati sigurno

Uz njih uvek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smejete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se "izblamiraju" u javnosti, pa ćete i sami uvideti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima

Opušteni muškarci će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pažnju ljudi koji vole da budu u njihovom društvu.

Samouvereni su

Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne deluje samouvereno, ali verujte da se oseća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smešne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osećanjima kad ste zajedno.

Oni će vas uvek nasmejati

S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo da budete ljuti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna njegova provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmejati i opustiti u svakoj situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.