Veze i odnosi

Kim Kardašijan i Kanje Vest otišli na "popravni odmor" sa decom: "Plakao sam zbog abortusa..."

Kanje Vest ima za cilj da pridobije naklonost supruge Kim Kardašian na odmoru na kom će pokušati da poboljšaju odnose.

Utorak, 04.08.2020.

09:47

Izvor: Metro.co.uk, super zena

Kim Kardašijan i Kanje Vest otišli na
Foto: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Hip-hop zvezda ukrcao se u privatni avion sa njhivom četvrtim detetom - sinom Sejntom u Vajomingu u nedelju, nakon što je porodica odlučiila da se skloni iz grada.

Ovo je usledilo nakon emotivnih prizora prošle nedelje kada je rijaliti zvezda Kim (39) odletela iz Los Anđelesa kako bi se suočila sa Vestom na njegovom ranču. Došlo je do pomirenja nakon što se Vest (43) izvinio supruzi zbog njegovog sloma na Tviteru kada je naveo da je dve godine žudeo za razvodom.

Kim je viđena kako jeca tokom kratkog susreta sa budućom predsedničkim kandidatom, koji je rekao da su on i supruga razmatrali da idu na abortus kada su čekali najstariju ćerku Nort, koja sada ima sedam godina.

Prijatelji kažu da je par na odmoru kako bi "sredili stvari".

A Kimin bivši očuh Kejtlin Džener (70) insistira na tome da Kanje zaslužuje drugu šansu. Bivši olimpijac rekao je za "Dobro jutro, Britanijo":

"Bio je najljubaznije stvorenje, tako drago biće i... tako dobar prijatelj." Kejtlina podrška usledila je nakon što je Kanje u jednoj podužoj prepisci na Tviteru nazvao svoju bivšu suprugu Kris pripadnicom "dominantne bele rase".

Nakon što je Kim rekla da je Kanjeov slom bio bipolarna epizoda, njen suprug je insistirao da njegove suze na izbornom mitingu u Južnoj Karolini nemaju nikakve veze sa njegovim mentalnim zdravljem.

"Plakao sam na pomisao šta bi bilo da smo prekinuli trudnoću kad smo čekali naše prvo dete. Brinem se za svet koji smatra da ne treba da plačeš zbog ove teme", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare