Veze i odnosi

Bogdan Diklić je stariji od nje čak 22 godine: Ovo je glumica sa kojom ima ćerku

O privatnom životu legendarnog glumca Bogdana Diklića se malo zna u javnosti, te tako dugo nije bilo poznato da se glumac oženio poznatom glumicom.

Subota, 15.08.2020.

15:42

Izvor: prva.rs

Default images

Podeli:

Reč je o Dijani Marojević, jednoj od najlepših glumica Balkana koja se proslavila ulogama u filmovima "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde". Na ovim projektima su zajedno delili kadar.

Dijana je od Bogdana mlađa 22 godine, a svoju ljubav su krunisali ćerkom Sofijom. Međutim, ovaj glumački par se razveo 2015. godine, prenosi Prva.rs.

Kako je Diklić govorio malo nakon razvoda, Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu.

"Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači”, rekao je Bogdan Diklić svojevremeno.

Glumica Dijana Marojević slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci".

Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta. Ipak, filmove više ne snima, a njen poslednji film snimljen je 2007. godine i od tada je nestala sa filmske scene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.