Veze i odnosi

Bivši zet ocinkario Kloi Kardašijan FOTO

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson mesecima odbijaju da otkriju da li su se pomirili, ali sad ih je njen bivši zet Skot Disik razotkrio.

Subota, 29.08.2020.

13:14

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

View this post on Instagram

Good Swim back in stock NOW!!!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nakon što je Kloi objavila seksi fotografiju, Skot nije mogao da odoli da ne ostavi sočan komentar.

"Tristan Tompson je srećan čovek", napisao je i time potvrdio da se pomirenje starlete i košarkaša sklonog preljubama ipak dogodilo.
Kloi je pozirala u crnom bikiniju kako bi pokazala svoju stesanu liniju, ali i novu liniju bikinija svog brenda Good American.

Poslednjih meseci rijaliti zvezda tvrdila je da se s Tompsonom viđa samo zbog ćerkice Tru. Izvori bliski paru s medijima su podelili da su se pomirili i da su srećniji nego ikad. Ako im je verovati, Kloi se nada da se košarkaš promenio i da ga ovog puta neće snimiti kako je vara s drugim devojkama u noćnim klubovima, prenosi hrvatski Indeks.

U vreme kad je Kloi bila trudna, Tompson je snimljen s više žena, a potom je uhvaćen kako ljubi Džordin Vuds, najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener. Nakon toga je njegova veza s Kloi pukla, ali izgleda ne zauvek.

View this post on Instagram

👀 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare