Veze i odnosi

Poznata voditeljka i Džon Jovanović imaju sina koji nosi srpsko ime FOTO

Novi direktor kancelarije Američke razvojne agencije u Beogradu biće Džon Jovanović, a našoj javnosti interesantan je zbog srpskog porekla, ali i zbog braka sa popularnom televizijskom voditeljkom i influenserkom Dafne Oz.

Sreda, 23.09.2020.

09:50

Izvor: super zena

Poznata voditeljka i Džon Jovanović imaju sina koji nosi srpsko ime FOTO
Foto: GettyImages / Michael Loccisano / Staff

Podeli:

Ovaj par zajedno ima četvoro dece: Tri ćerke i jednog sina, koji ima sprsko ime - Jovan.

"Sina smo nazvali Jovan Jovanović Junior. Moj suprug je Srbin i sin je dobio ime po tati. Zovemo ga Džon-Džon", rekla je Dafne pre nekoliko godina.

Jovanović i lepa voditeljka upoznali su se na koledžu, a u braku već 10 godina. Venčali su se u srpskoj pavoslavnoj crkvi u Portlandu.

Dafne često objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu, gde je prati gotovo pola miliona ljudi, a neretko suprugu posveti i emotivne poruke.

"On je čovek mojih snova, obožavani otac i moj najbolji prijatelj. Činiš me srećnom svaki dan. Volim te", napisala je Dafne Džonu u jednoj od objava na Instagramu.

Inače, slavna 34-godišnjakinja je ćerka čuvenog američkog TV doktora Mehmeta Oza, a pored toga što radi kao voditeljka, autorka je i nekoliko knjiga o zdravoj ishrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.