Veze i odnosi

Melanija i Donald Tramp: Partneri u dugogodišnjoj transakciji ili nešto više? VIDEO

Kada se Melanija Tramp pridružila predsedniku Trampu na sceni nakon njegove ljute debate u utorak uveče, došlo je do kratkog kontakta između prve dame i njenog supruga, koja je još jednom pokrenula pitanja o prirodi njihove veze.

Petak, 02.10.2020.

15:20

Izvor: super zena

Melanija i Donald Tramp: Partneri u dugogodišnjoj transakciji ili nešto više? VIDEO
Ilustracija, Foto: GettyImages, Drew Angerer

Podeli:

Melanija Tramp nije pozdravila svog supruga zagrljajem i poljupcem, kao što je Džil Bajden uživala sa Džoom Bajdenom. Umesto toga, prva dama je dobila kolegijalno tapšanje i ona i Tramp su jedno drugom klimnuli glavom i osmehnuli se ukočeno, znalački i poslovno. Iako je Džil Bajden nosila masku, a Melanija Tramp nije (iako jeste na početku debate), naklonost Džil prema suprugu odisala je toplinom i bliskošću. Interakcija Trampovih projektovala je nešto drugo.

Ljudi na društvenim mrežama takođe su primetili da je Tramp brzo uhvatio Melaniju za ruku na sceni, ali tek nakon što je video kako Džo i Džil Bajden padaju jedno drugom u zagrljaj. Naravno, Donaldu i Melaniji nikada nije bilo lako da pokažu naklonost jedno prema drugom u javnosti - što pokazuju mnogi gestovi tokom protekle četiri godine kada je Melanija izbegavala ruku svog supruga.

Nakon debate, voditelj emisije "Daily Show" Trevor Noa dao je svoju oštru procenu onoga što se događa između Melanije i Donalda Trampa. Rekao je da eksplozivni izveštaj Njujork tajmsa o Trampovim skandalozno niskim uplatama poreza i dugu od 421 milion dolara - koji dospeva na naplatu za četiri godine - pokazuje da bi Melanija mogla da zaglavi i da neće moći da ga napusti, prenosi portal Twincities.com.

"Ako se razvede od njega, dugovaće polovinu od 400 miliona", obznanio je Noa.

Ali trenuci nakon debate pokazali su i koliko bivši model rodom iz Slovenije i bivši mogul za prodaju nekretnina ostavljaju utisak da je njihov odnos kao u knjigama, kako dva novinara, tako i u knjizi bivšeg poverenika prve dame.

Knjige citiraju ljude koji kažu da postoji ljubav između Melanije i Donalda Trampa, ali ih takođe predstavljaju kao supruga i suprugu koji se ponašaju kao partneri u dugogodišnjoj transakciji koja uključuje novac i status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.