Veze i odnosi

Eva Mendez najavila povratak nakon 6 godina pauze: "Nikad pre nisam želela decu"

Eva Mendez, koja se povukla iz sveta glume i posvetila dizajniranju odeće, često ističe svoje godine, a jedna je od retkih koja objavljuje fotografije na društvenim mrežama bez fotošopiranja, onako kako stvarno izgleda.

Nedelja, 25.10.2020.

09:25

Izvor: super zena

Eva Mendez najavila povratak nakon 6 godina pauze:
Foto: GettyImages / John Parra

Podeli:

Glumica Eva Mendez otkriva kako nikad nije razmišljala o tome da postane majka, što se promenilo kad je upoznala Rajana Goslinga.

"Nikad pre nisam želela decu dok se nisam zaljubila u Rajana, a na neki način sve se dobro završilo kad sam s 40 godina rodila prvu bebu", otkrila je glumica u intervjuu.

Model i glumica uvek je bila fokusirana na svoju karijeru, ali kad je upoznala Goslinga, osetila je da se sve spojilo.

"Drugo dete imala sam s 42 godine pa mislim da je to kod mene funkcionisalo na način da sam fokus s karijere prebacila na porodicu", kaže Eva Mende,z koja je uzela pauzu od glume kako bi se posvetila odgajanju svojih ćerki Esmeralde (6) i Amade (4).

Glumica je nedavno otkrila da se oseća spremnom za povratak glumi, a u novom intervjuu otkriva s kojim se problemima, vezanim uz povratak pred kamere, sad suočava.

"Popis stvari koje bih radila je sve kraći. Ne želim raditi ništa nasilno, ne želim raditi ništa rizično", kaže Eva Mendez i zaključuje da joj jedino ostaje da glumi u Diznijevim filmovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.