Veze i odnosi

Raskinuli Bred Pit i njegova devojka koja je još u braku

Bred Pit i njegova devojka Nikol Poturalski su raskinuli, javlja Us Weekly.

Četvrtak, 29.10.2020.

08:25

Izvor: super zena

Raskinuli Bred Pit i njegova devojka koja je još u braku
Foto: GettyImages/Matt Winkelmeyer

Podeli:

"Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna", tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom.

US Weekly je u avgustu objavio da je 56-godišnji glumacu vezi s 27-godišnjom manekenkom, nakon što su viđeni zajedno na aerodromu u Parizu. Tada su bili na putu do njegovog dvorca na jugu Francuske.

Bred je to imanje kupio s Anđelinom Džoli 2011. godine i platio ga 67 miliona dolara, a letos je odlučio da ode tamo sa novom devojkom.

Nakon tračeva da je Pit planirao da se pomiri sa bivšom ženom Dženifer Aniston, te nagađanja o prirodi njegovog odnosa sa koleginicom Alijom Šouket, svetski mediji su pisali da je njegova izabranica lepa Nemica Nikol Poturalski.

Podsetimo, slavni glumac i manekenka uhvaćeni su uoči privatnog leta na romantično putovanje, a isprva su svi mislili da je reč o slobodnoj, mladoj i atraktivnoj ženi koja neodoljivo podseća na Irinu Šajk.

Ispostavilo se, kako piše Dejli mejl, da je Nikol udata za 68-godišnjeg bogataša i ugostitelja Rolanda Marija. Mediji tvrde da su se Pit i Nikol upoznali upravo u restoranju njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu lepoticu.

Nikol i Roland imaju sina Emila (7), a Mari nije hteo da komentariše vezu svoje žene i glumca.

"Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su venčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak", ističe prijateljica manekenke Nikol Poturalski.

Inače, ova lepotica je rođena u nemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju - dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svetskih jezika.

Do sada se pojavljivala na naslovnim stranama magazina El, Kosmopolitan i Mari Kler, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki Vivijan Vestvud.

View this post on Instagram

I flirt with life..over and over again..

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.