Veze i odnosi

"Hologram iz raja": Kanje raspametio Kardašijanku poklonom za rođendan VIDEO

Kanje Vest poklonio je supruzi Kim Kardašijan hologram njenog oca za 40. rođendan.

Petak, 30.10.2020.

11:44

Izvor: super zena

Foto: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Podeli:

"Hologram iz raja. Za rođendan Kanje mi je poklonio najdivniji poklon u životu. Posebno iznenađenje s neba. Hologram mog oca. Izgledalo je tako životno, posmatrali smo ga stalno iznova, preplavljeni osećanjima i suzama. Ne mogu da opišem šta je ovo značilo meni i mojim sestrama, bratu, mami... Hvala ti puno, Kanje, na ovoj uspomeni za čitav život", napisala je Kim uz snimak holograma.

Snimak na kome joj se otac obraća je pregledan preko 7 miliona puta i izazvao je brojne reakcije. Tokom dvominutnog obraćanja, on je podseća na zajedničku pesmu koju su slušali u kolima dok je vozio u školu, i govori joj da je ponosan na ono što je postala, i na sve što je postigla. Zanimljivo je da joj jednog trenutka govori čak da se udala za najdivnijeg čoveka Kanje Vesta.

"Naježim se dok ovo gledam, bilo je toliko emotivno ovo gledati uživo", "Još plačem zbog ovoga", "Najlepši poklon", pisali su prijatelji slavne starlete.

Robert Kardašijan preminuo je 2003. godine s 59 godina. Bolovao je od raka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.