Veze i odnosi

"Toliko te volim": Bruklin Bekam nestrpljiv da zasnuje porodicu sa verenicom FOTO

Bruklin Bekam rekao je da "ne može da dočeka da zasnuje porodicu" sa verenicom Nikolom Pelc.

Petak, 30.10.2020.

12:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najstariji sin Viktorije i Davida (21) odao je počast budućoj supruzi dok je par zajedno proslavljao prvu godišnjicu. Slaveći godinu dana veze, Bruklin je dokazao da je još očaran kao i uvek, pošto je otkrio svoje planove sa Nikolom za budućnost - insistirajući na tome da jedva čeka da ima decu sa manekenkom i ostari sa njom. Bruklin je podelio dve intimne fotografije na kojima su on i Nikol kako se maze među penušavim balonima i dodao natpis: "Srećna nam godišnjica draga. Ja sam najsrećnija osoba što te imam pored sebe".

"Jedva čekam da ostarim i zasnujem porodicu s tobom, ❤ toliko te volim ❤❤," potpisao je. Nikola je prokomentarisala Bruklinovu objavu: "Više te volim, Bruklin".

Iste snimke iz kade podelila je na sopstvenoj Instagram stranici, gde je joj je prosto izletelo da je "najsrećnija devojka na svetu" koja če se udati za Bruklina. Nikola je napisala: "Srećna godišnjica ljubavi mog života. Ja sam najsrećnija devojka na svetu što sam mogla da bude pored tebe".

"Imaš najdivnije srce koje poznajem i svi u tvom životu imaju sreću da budu u njemu. Obećavam da ću se uvek brinuti o tebi. Volim te svakod dana sve više i više".

Ona i Bruklin su počeli da se zabavljaju krajem prošle godine i najavili su veridbu nakon samo osam meseci zabavljanja, prenosi britanski "Metro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.