Veze i odnosi

Gvinet Paltrou opet iznenađuje: "Možete da budete sa svojom dragom i kad niste tu"

Glumica Gvinet Paltrou često iznenađuje ponudom na svojoj stranici "Goop", a sada je otišla i korak dalje pa je kao idealan božićni poklon preporučila set za izradu replike "muškosti kod kuće".

Ponedeljak, 23.11.2020.

13:21

Izvor: super zena

Gvinet Paltrou opet iznenađuje:
Foto: GettyImages/Leon Bennett/Stringer

Podeli:

Gvinet Paltrou trudi se da svake godine "uzburka duhove" ponudom na svojoj internet-stranici "Goop".

"Goop" je zamišljen kao stranica sa lifestyle savetima, ali je tokom godina postao internet prodavnica koja promoviše mnoge poznate i zdrave brendove.

Na stranici se često nalaze i preporuke i vodiči za kupovinu, a jedan od takvih je i "Goopov vodič za ljubavnike".

U tom vodiču nalaze se preporuke za poklone koje ljubavnici mogu da poklanjaju jedni drugima, a ove godine apsolutni hit je set za izradu replike nečije muškosti.

Gvinet je set preporučila u svom ovogodišnjem vodiču i očigledno je pogodila želje ljudi, jer je proizvod već bukvalno razgrabljen.

Radi se o setu imena "Clone A Willy" i cena mu je oko 40 evra, prenosi "The San".

Set dolazi sa ugrađenim vibratorom i dostupan je u nekoliko boja koje odgovaraju različitim tonovima kože, a konačni proizvod izrađuje se uz pomoć silikonske mešavine i odgovarajućeg kalupa.

"Ovaj set omogućava vam da napravite tačnu, vibrirajuću repliku svoje muškosti kako bi vaša draga mogla da 'uživa sa vama' i kad niste blizu", piše u opisu proizvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.