Veze i odnosi

Prekršila lokdaun da bi viđala brojne ljubavnike FOTO

Finansijska savetnica Gvenet Li iz Čelzija u zapadnom Londonu izjavila je kako se tokom prvog lokdauna i dalje sretala sa tuđim muževima i da ne planira da se zaustavi ni dok je Velika Britanija po drugi put u karantinu.

Ponedeljak, 23.11.2020.

15:16

Izvor: 24sata.hr

Prekršila lokdaun da bi viđala brojne ljubavnike FOTO
Ilustracija: Deposit photos/kopitin

Podeli:

Bivša manekenka prvu vezu je imala pre otprilike 15 godina, dok je bila u braku sa holandskim izvršnim direktorom za naftu, a kako tvrdi od tada je imala više od 130 veza sa bogatim, atraktivnim muškarcima.

Objašnjavajući zašto krši vladina pravila koja zabranjuju okupljanja različitih domaćinstava, Gvenet je rekla da odbija da bude bez seksa.

Gvenet je prvi put počela da spava sa oženjenim muškarcima nakon što je suprug prevario i predložio joj da imaju otvorenu vezu.

"Bila sam u srećnom braku sa svojim suprugom, holandskim izvršnim direktorom kompanije koja se bavi naftom, i živela u Londonu kada sam imala prvu vezu. Bračne zavete shvatila sam ozbiljno i iako sam uvek volela seks i uzbuđenje zbog spavanja s nekim novim, očekivala sam da ću biti verna svom suprugu. Nažalost, moj suprug nije osećao isto i imao je nekoliko afera. Otkrila sam da me vara i on je to priznao. Rekao je da voli da viđa druge žene i da bi radije imao otvorenu vezu. Pomislila sam: Ako ga ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se”,prisetila se Gvenet.

Gvenet je odlučila da se pridruži "IllicitEncounters.com", web stranici na kojoj ljudi u braku mogu da se povežu kako bi varali svoje partnere. Iako je suprug poslovne savetnice umro pre deset godina, ona je nastavila sa time i ne planira da se zaustavi. Gvenet primećuje da je vreme Božićnih praznika ujedno i 'najbolje doba godine za afere' i uživa u tome kako su je ljubavnici istinski razmazili.

"Da, moji ljubavnici će biti sa svojim suprugama, ali takođe će odvojiti vreme za mene, a pokloni koje daju ljubavnicama uvek su raskošniji od onih kupljenih za njihove žene", dodala je Gvenet.

"Trenutno imam tri veze i viđaću sve svoje ljubavnike od sada do Božića. Razdoblje od otprilike 22. novembra do Nove godine je razdoblje kada se obično ne viđamo. Iako se sećam kako sam jednom na drugi dan Božića imala prekrasno popodne u krevetu sa ljubavnikom nakon što se zasitio svoje porodice tokom Božića i rekao da ide na konjske trke u Kempton Park, a zapravo se sastajao sa mnom", priča Gvenet.

Kaže da se trenutno viđa sa Dancem koji radi u brodarstvu i za kog kaže da je "uvek vrlo darežljiv sa poklonima" i uživa u tome da je vodi na raskošna šoping putovanja u dizajnerske prodavnice.

"Oženjen je i supruga zatvara oči pred njegovim aferama. Sigurna sam da ona zna za mene, ali ne doživljava me kao pretnju jer zna da ne želim ponovo da se udajem", kaže Gvenet.

Zatim postoji finansijski direktor koji radi u gradu i Gvenet kaže da ima brojne ljubavnice, uključujući i nju.

"On je otkačen kao pravi Kristijan Grej iz Pedeset nijansi sive. Ima sanduk pun bičeva i udarajućih lopatica i ostalog pribora", dodaje Gvenet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.