Veze i odnosi

5 seks-rekorda: Ženski na 44 sekunde, najbrojnije orgije...

Seks je područje večitog interesa ljudi, nepresušna tema i područje za obaranje rekorda, stoga se često istražuje sve oko seksa.

Petak, 04.12.2020.

00:47

Izvor: Klix

5 seks-rekorda: Ženski na 44 sekunde, najbrojnije orgije...
Ilustracija: Deposit photos/buecax

Podeli:

Naučnici u Kaliforniji otkrili su koje su zvanično najveće orgije na svetu, a koji je to rekord u broju orgazama. Neki od ovih rekorda su neobični, dok drugi testiraju sve granice.

Najveći penis koji je izmeren je od 34,2 centimetra ima ga Amerikanac Džona Falkon, dok se vaginom opsega 48 centimetra može pohvaliti En Svan iz Škotske.

Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena s njih čak 134 (s novim orgazmom otprilike svakih 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio mnogo skromniji, drži ga muškarac sa 16 orgazama u sat vremena.

Najveći muzej penisa u svetu, onaj u islandskom Rejkjaviku otvoren 1997. danas sadrži i izlaže preko 300 primeraka penisa. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji bi voleli da doniraju svoj penis nakon smrti.

Muškarci se često hvale svojom veštinom otkopčavanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 u minuti, a zanimljiv je podatak da se pri tome služio samo jednom rukom.

Najveće orgije u svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gde je istovremeno opštilo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Najsnažnija vagina na svetu zvanično pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Kozhevnikovoj, koja svojim genitalijama može da podigni čak 14 kilograma. Kaže kako je to rezultat svakodnevnog vežbanja vaginalnih mišića po pet minuta tokom 20 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.