Ko to tamo vara? Top-10 zanimanja s najvećim brojem preljubnica

Seksualno uzbuđenje na početku odnosa nije večno. Postoje neki hemijski elementi za taj ludi uzbuđeni osećaj ljubavi. Ali šta se događa kada to splasne? Nekima to predstavlja problem i počinju opet da traže taj osećaj uzbuđenja, ali van svoje veze.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Depositphotos /  AlessandroBiascoli
Foto: Depositphotos / AlessandroBiascoli

Internet-stranica "Victoria Milan" sprovela je anketu u kojoj je učestvovalo više od 5.000 žena. Oni su pokušali da ustanove vezu između određenih profesija i varanja.

Tajne veze

Ankete su pokazale da dve od tri neverne žene svoje vanbračne seksualne aktivnosti sprovode upravo na poslu, ali njih čak 85 posto ne preporučuje takav vid zabave u kome se mešaju profesija i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mestu jeste manjak potrebe za trudom. Radno mesto je lokacija za najlakša upoznavanja, s najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mesto gde se prevara najlakše skriva.

Onih 85 odsto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem - s ljubavnikom se susrećete svaki dan, bez obzira na to da li je preljuba prošla dobro ili loše.

Njih 21 odsto smatra da glasine mogu da stvore probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 posto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla da utiče i na karijeru, prenosi Živim.hr.

Žene ovih zanimanja najviše varaju:

- bankarke,
- stjuardese,
- doktorke,
- direktorke, menadžerke,
- profesionalne sportistkinje, instruktorke,
- manekenke, glumice,
- advokatice,
- pevačice,
- novinarke,
- PR menadžerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 22 sledeca idi na stranu