Veze i odnosi

Dženifer Lopez priznala da će dobro razmisliti da li će i po četvrti put da se uda

Pevačica Dženifer Lopez rekla je da misli da udaja za dečka Aleksa Rodrigeza, bivšeg bejzbol igrača, sada nije najpametniji korak za njih.

Sreda, 23.12.2020.

16:28

Izvor: B92

Dženifer Lopez priznala da će dobro razmisliti da li će i po četvrti put da se uda
Foto: GettyImages/Rich Fury/Staff

Podeli:

Dženifer (51) rekla je u radio emisiji da će morati dobro da razmisli pre nego što po četvrti put stupi u brak.

"Da, naravno da smo pričali o tome. U našim godinama, a oboje imamo brakove iza sebe postavlja se pitanje da li stvarno moramo to da uradimo. Šta bi to uopšte značilo za nas? Uradićemo šta nam se bude radilo", rekla je pevačica.

Dodala je da je tužno to što je trebalo da se venčaju u junu Italiji, da su morali da otkažu i da zbog toga možda neće ni uploviti u bračnu luku.

"Bilo je malo razočaravajuće, ali onda shvatiš da će se stvari dogoditi kad dođe pravo vreme, Goldi Hon i Kurt Rasel su zajedno više od 30 godina i nikada se nisu venčali", dodala je pevačica.

Kaže i da im je novonastala situacija u svetu dala prostora da razmisle o tome koliko im je brak bitan.

Džej Lo i Aleks Rodrigez su se verili 2019. godine kada joj je sportista dao smaragdni prsten vredan više od milion dolara.

Par je sada izolovan na Floridi sa svojom decom, njenim blizancima Maksom i Emom i njegovim ćerkama Natašom i Elom, prenosi foxnews.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.