Veze i odnosi

Gven Stefani sva lebdi od kako se verila sa Blejkom Šeltonom

Pevačica Gven Stefani je, od kako se verila sa svojim dečkom Blejkom Šeltonom, prema rečima izvora, bukvalno na sedmom nebu.

Ponedeljak, 28.12.2020.

15:36

Izvor: super zena

Gven Stefani sva lebdi od kako se verila sa Blejkom Šeltonom
Foto: GettyImages/Jamie McCarthy/Staff

Podeli:

Još od kako se u oktobru Gven (51) verila sa Blejkom, ona bukvalno lebdi, govore upućeni izvori iz muzičke industrije.

"Gven je bila zaprepašćenja i uopšte nije mogla da veruje da je došlo do prosidbe. To je bila sjajna tačka u njenom životu", rekao je izvor.

Kako je Stefani rekla ranije, prosidba joj je došla potpuno neočekivano, te da ju je skoro "izbacila iz koloseka".

Šelton (44) je planirao da zaprosi Gven tokom njihovog putovanja na ranč Tišomingo gde su otišli zajedno sa decom i proveli nekoliko meseci u karantinu. Neposredno pre putovanja Gven je oklevala oko napuštanja Los Anđelesa.

"Pokušavala sam da izbegnem odlazak zato što je zbog koronavirusa sve postalo komplikovano", rekla je Stefani sredinom decembra i dodala da je insistirala da otkažu putovanje.

Srećom, Šelton ju je ubedio da odu.

"Došla sam u kuću, moj sin je sedeo pored kamina, a Blejk je kleknuo kako bi upalio vatru i pitao me da mogu da iz ormarića uzmem upaljač i dodam mu. Otvorila sam ormarić i videla psten u kutiji", rekla je Stefani u radio emisiji.

"Zbunila sam se i pitala ga da li je ozbiljan. Bio je to poseban trenutak", zaključila je pevačica, prenosi "People".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.