Veze i odnosi

Kim Kardašijan fotografijom potvrdila priče o razvodu

U javnost je već procurila informacija kako je Kim angažovala advokaticu Loru Vaser.

Sreda, 13.01.2021.

11:45

Izvor: super zena

Kim Kardašijan fotografijom potvrdila priče o razvodu
Foto: Profimedia

Podeli:

Razvod rijaliti zvezde Kim Kardašijan (Kardashian, 40) i repera Kanjea Vesta (Kanye West, 43) je glavna šou-biz tema američkih medija, a svakim danom fanovi su sve sigurniji kako je ovo zaista kraj.

U javnost je već procurila informacija kako je Kim angažovala advokaticu Loru Vaser, a raspodela bračne imovine biće nesumnjivo jedna od najskupljih parnica u istoriji.

Vest je već neko vreme izolovan na svom ranču u Vajomingu te par živi odvojeno, a Kim će tražiti starateljstvo nad svih četvoro njihove zajedničke dece, koje Kanje već neko vreme tek povremeno viđa.

Kardašijanova se poslednjih dana nije oglašavala, no u prvim fotografijama koje je objavila nakon što su navodno ona i slavni reper definitivno raskrstili, ne nosi prsten. To nije promaklo milionima njihovih fanova, koji su jednoglasni u zaključku kako je ovo i službena potvrda o razvodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.