Veze i odnosi

Najlepša Italijanka u vezi s turskim glumcem poreklom iz Prištine FOTO

Italijanska voditeljka Dileta Leota (29) je pre samo pet godina bila relativno anonimna i u rodnoj Italiji, ali onda su 2016. njene skandalozne fotografije dospele u javnost, a to joj nije pomrsilo konce, već upravo suprotno - lansiralo je u zvezde.

Sreda, 13.01.2021.

12:43

Izvor: Avaz.ba

Najlepša Italijanka u vezi s turskim glumcem poreklom iz Prištine FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ubrzo je dobila poziciju sportske novinarke koja prenosi mečeve serije A, a italijanski ljubitelji fudbala potpuno su izgubili glavu za njom.

Zato nije ni čudo što je na Instagramu prati više od 7,3 miliona ljudi, i što je redovno na stranicama žute štampe.

Lepa Dileta često izaziva mnogo pompe provokativnim fotkama na kojima pokazuje telo, a s vremena na vreme spekuliše se i o njenim ljubavnim partnerima.

Podsetimo, pre nekoliko meseci šuškalo se da je zavela oženjenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a sada se spekuliše da je smotala glumca Džana Jamana.

Naime, poznati turski glumac i maneken, za koga tvrde da je "najpoželjniji na svetu", poreklom iz Prištine, navodno je odseo u istom hotelu u Rimu kao i Dileta.

"Dileta i Džan su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima. Razmenjivali su poljupce i nežnosti, i rodila se nova ljubav", piše i magazin "Ki", koji je objavio i zajedničke paparaco fotografije novopečenog para.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.