Veze i odnosi

Ceca snimljena sa novim dečkom

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (46), prema pisanju medija, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda.

Sreda, 13.01.2021.

17:16

Izvor: Blic.rs

Ceca snimljena sa novim dečkom
Foto: Shutterstock/Bojan Milinkov

Podeli:

Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona retko otkriva detalje iz svog privatnog života.

Prema rečima izvora bliskog paru, upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

"Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlaze u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala", otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar sveta, te na njegovom profilu na Instagramu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ovim povodom "Blic" je Ceci predočio sve informacije koje poseduju o njenom emitovnom životu i tražio njen komentar, na šta je ona odgovorila:

"Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja", kratko je izjavila Ceca.

Dobitna ekipa na terenu i u lokalu :-)

Posted by Bogdan Srejovic on Sunday, 23 December 2012

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.