Bračni terapeut Savić: "Internet najbrže spaja ljude i nije čudno što te veze imaju budućnost" VIDEO

Psihoterapeutkinja Milica Grujić istakla je da je normalno što je usled pandemije koronavirusa poraslo interesovanje za traženje partnera preko interneta, a bračni terapeut Nebojša Savić naglašava da veze u kojima su se parovi upoznali na taj način imaju budućnost.

Veze i odnosi | B92, TV Prva |
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

"Istraživanja pokazuju da je za oko 30 posto poraslo interesovanje za tu vrstu upoznavanja od kad je pandemija. Mnogo je lakše kada postoji partner i neko nama blizak sa kim bismo sve ovo pregurali, tako da će ta potreba sigurno biti još veća", rekla je za televiziju Prva Milica Grujić.

Dodala je da istraživanja kažu i da postoje odnosi koji su započeli onlajn, ali da su se posle prebacili na fizički kontakt i da je to vrlo uspešno.

"Internet spaja ljude brže i bolje nego bilo šta. Na internetu su povezani zbog posla i zbog edukacije i raznih stvari. Aplikacije i društvene mreže, između ostalog, i služe da bi se ljudi upoznali", zaključuje bračni terapeut Nebojša Savić.

Naglašava da on lično poznaje nekoliko parova koji su se upoznali onlajn i da svi žive u lepom braku.

Detaljnije o tome šta su govorili psihoterapeutkinja Milica Grujić i bračni terapeut Nebojša Savić pogledajte u video-prilozima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu