"Ne plaši se da kažeš šta želiš u krevetu": Šejlin Vudli otkrila kako se bori sa lošim seksom

Glumica Šejlin Vudli odgovarala je u kolumni na pitanja obožavalaca, a jedno od njih bilo je šta treba da se uradi kad je veza dobra, ali seks baš i nije.

Veze i odnosi | people.com |, super zena |
Podeli
Foto: EPA/EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
Foto: EPA/EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Vudli (29) nije oklevala i otkrila je da joj se to desilo više puta u životu.

"Ono mogu da kažem iz perspektive žene koja zna šta želi i ne plaši se da to i kaže je da su iskrenost i otvorenost sve. Ako se ne osećaš slobodno u komunikaciji sa svojim partnerom, malo je verovatno da ćete ikada ostvariti ispunjavajući seksualni život. Ako se osećaš sigurno, razgovaraj o svojim potrebama i pitaj partnera koje su njegove", napisala je Vudli.

Prema njenom mišljenju loš seks je posledica toga što par nije pronašao zajednički jezik.

"Ili dvoje ljudi ne znaju kako da budu ranjivi jedno prema drugom", dodala je glumica.

Navodi i da je ponekad potrebno da prođe vreme da bi se razgovaralo na taj način u vezi, ali i da se nekad, mada retko, dešava da se od početka seksualno usaglasite sa parnerom. Dodaje kako je seks lekcija prave intime.

Nastavila je rečima kako niko ne treba da se plaši da kaže šta najviše želi i rekla da je za nju najveće uzbuđenje sledilo kad su joj partneri govorili šta žele da ona radi u krevetu ili koje su njihove potrebe. Dodaje kako baš iz tog razloga niko ne treba da se stidi pred partnerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu